17/8 Söndag

Vad snabbt dagarna går! Sommaren känns som bortblåst nu och jag börjar undra om man ska ställa in sig för hösten? Jag älskar hösten. Tänk när man får tända levande ljus som har till uppgift att ge en känsla av ro och kanske skänka en gnutta värme inombords... Krypa ner under en filt och dricka en stor kopp te =) är det inte härligt? Alla årstider har ju sin charm och nu är det kanske dags att säga hejdå till sommaren och hälsa hösten välkommen! Vem vet....? 


_____________________________


Släcker ljuset nu och jag säger godnatt! Puss


16/8 Lördag


 Godnatt...




15/8 Fredag

Hej alla goa och glada hoppas ni har det bra denna fredagskväll ;) För mig blev det en lugn kväll med god mat och tända ljus ute på altanen tillsammans med min mamma, pappa, kusin och hennes föräldrar. De andra sitter fortfarande där ute nu men ja ska ta och krypa ner under täcket och försöka sova =) tänkte försöka vara ganska utvilad den här jobbarhelgen.... Brukar inte vara så!





14/8 Torsdag

Idag har jossan... Jobbat, varit hos andy (chiropraktorn) bakat muffins och haft jossan, henrik och kajsa på besök =)
När jag skulle baka muffisarna så tänkte ja bara baka några men det råkade bli för 36 pers. Ojsan hoppsan det va ju till 12 pers det skulle bli >_< Det är så det kan gå när jossan är igång i köket men nu kan jag bjuda på choklad och vanilj muffins i stora lass till de som vågar smaka ;)

Vad ska alla göra i helgen då? Jag ska jobba och det är ju så roligt! Trallalaaa lycko mig ;)
Puss och kram, hihi

13/8 Onsdag

Sussa sött inatt och dröm något fint!  Puss på er alla sötnosar


12/8 Tisdag

Dagen började bra med ett besök hos frissan så nu är håret jätte fint och bebislent ;) hihi. Stötte även på min gamla kompis angelica som ja inte träffat sen förra sommaren då vi slutade gymnasiumet. Vi sa det att vi ska faktiskt ta och ses någon dag =) tycker faktiskt att det är på tiden!


Jag & Angelica


Karros och min fika efter frissan! Mums


Kvällen har bara varit skit mer behöver ja inte säga =(




11/8 Måndag

Dagen som varit... har jag varit hos min chiropraktor andrew som fixat till min nacke. Lika läskigt som vanligt men det behövdes. Skulle igentligen inte ha gått till honom fören i november men smärtan/den sneda nacken har tyvärr kommit tillbaka och ja vet inte varför men nu trodde han att det skulle försvinna om ja går en gång till som är på torsdag =) känns skönt att man fixat till detta nu för jag har haft så ont i huvudet hela tiden och sovit dåligt pga det här. Har fått käkat panodil som mat och det är väl inge vidare ^^
Felet med min nacke blev när ja va på fyllan och råkade ramla i en trappa men det berodde inte enbart på spriten utan det var någon som hade tappat en drink i trappan och så hade de försökt att tvätta bort det med såpa och vatten =/ Jag visste inte det och på vägen ner för trappan så ramlar jag och slår i bakhuvudet 3 ggr. Det kändes inte så jätte farligt men när jag sedan rest mig och gått upp för trappan igen så tuppade jag tydligen av i en kvart el vad det var... Ambulansen fick hämta mig och då tog festen slut för mig denna kväll =( hehe nae men ja fick med mig min kusse karro och söta jennie som sällskap så då var man ju nöjd! Blev en hjärnskakning efter fallet och problem med nacken =/


En bild ifrån natten på sjukhuset! Vi hade det ganska mysigt där ;) Jennie och jag delade på sängenoch där somnade vi.  Karro la sitt huvud nere vid våra ben och hon sov väl inte lika bra som vi men sussade väl en stund också =) Personalen hade tydligen gått förbi och tyckt att vi såg ganska så söta ut där vi låg och nannade (A) En natt man aldrig glömmer!

Och till den stora nyheten och miraklet! KAJSA HAR LÄRT SIG ATT GÅ IDAG hemma hos gudmor till och med =D
Hon har bara tagit 2- 3 steg förut och när jag satt på golvet och hon stod upp så lockade jag på henne med ett gossedjur och helt plötsligt börjar hon ta 1 steg och 2 steg 3,4,5,6 och så ramlade hon men upp igen och envis som hon var så fortsatte hon att gå jätte långt och ville inte krypa utan när hon ramlade så skulle hon upp på sina små fötter igen =) hihi hon är världens goaste bebbe och mitt gudbarn! Ja är inte lite mallig utan MYCKET ska ni veta!




Världens finaste Kajsa!


PUSS

080808 Fredag

Nu har jag äntligen slutat jobba för den här dagen =) Blir att dricka lite te och gosa ner sig framför tv:n en stund och se ifall det finns någon bra film men det är väl inte så stor chans att det skulle hända ^^ hoppas iaf.


Måste berätta om gårdagen!
Under förmiddagen igår så fångade jossan och henrik en afrikansk skrattduva som måste har rymt ifrån sin ägare så  efter att vi hade tagit våran fika på stan så skulle vi gå hem och ge den lite mat.... När vi gjort det så skulle jossan och kajsa följa med mig tillbaka till spiralenparkeringen där ja hade bilen men vi hann inte gå så långt innan vi ser en till afrikansk skrattduva ^^ Gissa om det va svårt att fånga den ;) hehe ja kunde verkligen inte för så fort ja kom 10cm ifrån den så hoppade den iväg och flög en bit. Jossan fick ta över och då hade den satt sig på ett högt staket. Jag och kajsa tittade på och jossan försökte "prata" med den och vipps så kom den nerflygande och satte sig på jossans arm =)

Ja trodde verkligen inte att vi skulle få tag i den men jossan vet hur man pratar duvspråk ;) hehe, nee men hon har haft en sån där duva och han hette figge. Jätte söt!


Jag hittade till och med en bild på figge på nätet


7/8 Torsdag

Min lediga dag den här veckan! Ska åka in till stan och träffa mina små sötnosar jossan och kajsa =) Blir att ta en fika för sedan måste jag åka hem igen och duscha och sova ett par timmar. Det är så att jobbet ringde och frågade om ja kunde sitta vak inatt så därför börjar jag att jobba kl 21.00 och slutar vid 7 imornbitti. Ska igentligen börja jobba igen kl 12.15 imorn men ja får börja vid 16.00 ist. Tur det för annars skulle jag inte orka ;) Blir ju även jobb på lördag och söndag så nu vet jag vad jag gör de närmsta dagarna....



Nej nu måste ja gå och klä på mig ifall jag ska komma iväg ^^


Puss Puss



5/8 Tisdag

Godnatt

Nu ska vi drömma många fina drömmar och vakna pigga och glada imorgon ;)

Puss Puss

4/8 Måndag

Vilken regnig dag vi fått! Ska det bli oväder? Allt är grått och det blåser ganska mycket =/ Det är en sån där dag då man vill tända levande ljus och mysa ner sig i soffan eller sängen och se en bra film med någon man tycker om! Ett litet ljus har jag tänt men mer har det inte blivit än... kanske blir fler senare under kvällen ^^

Nu sitter jag och tänker på dagen då vi var på Ekön. Det var så himla fint och mysigt! Skulle vilja ligga där på klipporna och bara njuuuuta nu ;)




 

 


Kräftskivan 1/8 fredag

Blev en riktigt rolig kväll. 19 pers som skrattade och sjöng snappsvisor ^^


Det var hos denna partypingla vi var hos ;)

Mys under torkvindan






>_<



RSS 2.0