24/2 Söndag


Varför ska en så ung och fin människa behöva mista livet? Danne va en charmig, snäll och trevlig kille som alltid hade leèndet på läpparna när man såg honom. Fy så hemskt man kan bara inte förstå och man vill inte heller!


image118
Vila i frid Daniel Langeville 880426 - 080223 

image117



De två bilarna frontalkrockade i det hala väglaget.

Ena föraren, en 19-åring, dog till följd av sina skador.

Olyckan inträffade tidigt på morgonen på väg 215 i Eliantorp i Finspångs kommun. De två personbilarna frontalkrockade på en raksträcka. Enligt polisen var det blixthalka på platsen.

- Det verkar som det hala väglaget ligger bakom olyckan, säger Anna Petersson länsvakthavande vid östgötapolisen.

Några ytterligare omständigheter kring olyckan kan polisen inte ge.

Räddningstjänsten tvingades klippa sönder den ena bilen för att få ut föraren, en ung man född 1988. Han var svårt skadad och fördes med ambulans till sjukhus. Där avled han senare.

Den andre bilisten klarade sig med lindriga skador.


22/2 Fredag

Det öser ner regn och blåser halv storm och snart ska vi dra till värmland =) Ja tycker att det är ganska mysigt att åka bil i regn men att det blåser så här mycket är inge vidare, aja det går säkert bra.

Idag kommer Syrran hem ifrån Thailand och hon ser säkert ut som en liten pepparkaka, haha* fuskit!
Längtar tills man får en kram av dig ;)

Puss Puss!


21/2 Torsdag

Jobbat mellan 12.15 - 20.00! Det har gått super och jag fick mig en stor överraskning för helt plötsligt skriker någon att ja har telefonen och måste komma till köket. När ja väl kom dit så står hela personalstyrkan där och kollar på mig (A) och innan jag hann fatta att de drivit med mig så tar de fram en stor bukett med 20 tulpaner med något slags ris som skiftade i rött/orange. I buketten fanns ett kort där det stod "Stort Grattis på födelsedagen (efterskott) önskar dina arbetskamrater". De sjöng för mig och jag fick massor av kramar, såå gulligt av dem!

image111



Imorgon ska vi åka till Värmland på eftermiddagen/kvällen :) Farmor fyller 90 år på måndag så därför ska vi fira henne på lördagen. Det ska även bli jätte roligt att få träffa min kusin Jennie som ja inte träffat på nästan ett år, hon jobbar i Norge så hon har ju fullt upp! Troligen så blir det att sitta uppe hela nätterna och prata om allt som hänt, kanske har hon skaffat sig en norsk pojkvän ;) 


 
                                          

image116
        
Jennie sötisen! Bilden är tagen i början av 2007 och ja tror att hon är lite bakis här ;)




20/2 Onsdag

Redan onsdag och idag har ja inte gjort särskilt mycket. Gick upp och åt frukost ganska tidigt. Sedan blev det en film och efter det lite träning på orbitrek. När klockan var vid 3 så kände ja mig helt slut i kroppen och huvudet kändes som om det skulle sprängas, tog en Renexin och la mig i korgen hos bella (A) där råkade ja somna och när ja vaknade upp så var klockan 4. Fortsatte upp till sängen där ja somnade om igen och sov tills klockan var halv 6.
Det enda ja gjort är att ja fixat med tvätt och rensat garderoben! Så lite får man gjort när man sovit sig igenom nästan hela dagen ^^ usch på mig


19/2 Tisdag

Imorse blev ja väckt 4 ggr av telefonen! Guuud vad irriterande det kan vara, sista samtalet var ifrån Jossan och hon får gärna väcka mig =)
Efter att hon ringt så satte ja på mig en stor tröja och traskade ner för trappan där Bella låg och sov. Gav henne en puss på nosen och busade en stund. Efter det fick hon gå ut och kissa och när hon kom in va det dags för henne att få frukost..... När hon fått sitt så fick ja mitt, frulle och en dusch!
Vid ca 14.00 drog ja in till stan och där träffade ja jossan och kajsa som varit på babysim =) Vi tog en sväng förbi affärerna och sedan blev det middag på kupolen, grekisk sallad smaskigt smaskigt*  När vi blivit mätta och belåtna tog vi vagnen och drog till H&M där vi hittade lite skräp, haha nae d va fina kläder!

Nu sitter ja här och ser på bygglov eller ja gjorde iaf för en stund sedan (A) det är ju slutet man vill se ;)


image109
Prinsessan!

           

18/2 Måndag

Måndag, måndag måndag! en hel ny vecka att se fram emot, hehe ^^ roligt va? det tycker jag iaf... Imorse vaknade jag och hade lite smått panik, ja trodde att ja hade försovit mig men Nepp ;)
Vid kvart i 10 började jag att leta efter pengar och i plonkan fanns typ bara 60 spänn och ja behövde 300. Ringde mamma på hennes jobb och självklart blev hon räddaren i nöden hihi* Efter att ja hämtat pengarna så körde ja till Finspång där ja hade en tid hos Chiropraktorn kl: 10.20. Ja hann fram i tid!
En rolig sak som hände på vägen dit var att ja hade en jobbarbil som ser ut som en liten minibuss fast mindre bakom mig hela vägen ifrån blacka till finspång. Han låg jätte nära och ja blev så himla irriterad på honom så ja bestämde mig för att "jävlas" lite! Sackade ner och åkte ganska sakta där det igentligen var 90 väg. Hans bil va inte så stark i motorn så när det kom en backe så kunde ja dra på och han försvann långt bak... Gjorde så några gånger men han tyckte nog bara att det va lite roligt ^^  väl framme vid första rödljuset så skulle ja svänga vänster och han rakt fram! Självklart ville ja se vem ja busat med och det va en medelålders man som tittade på mig medans han tog upp handen och visade med sitt finger fram och tillbaka, ajabaja!! Tss, ja bara skrattade åt honom (A) han små log tillbaks!

Nu har ja nyss ätit och om en stund ska ja och Martina dra till stan. Får se om man kan sno bilen el om man blir tvungen att åka buss.. Blir väl lite shopping och en fika!? Latte är alltid lika gott ;)

image108






17/2 Söndag

Jahopp då var det söndag och dagen är redan över! Idag har det inte hänt så särskilt mycket men har jobbat mellan 08.30 - 18.00. Ja har inte jobbat på över en vecka så det kändes som att det var på tiden (A) ja vill ju jobba men vad gör man när det inte behövs extra personal?! Det är så typiskt för ibland så får man jobba i över en vecka i sträck utan ledighet och sedan är man ledig i flera dagar. Man måste verkligen passa på och säga ja när det finns jobb för helt plötsligt står man där utan!  Ja skulle vilja ha ett vikariat NU!!!

Igår blev jag 20 vilket innebär att man nu ska vara "vuxen" (enligt normerna)! Haha, vi får väl se hur det går... Ja ska
göra mitt bästa ;)

image107

14/2 Torsdag



You may be miles apart...
but you still be in my heart!

image100


Happy Valentine`s Day!







30/1 Torsdag

Snart är det 1 februari och den första månaden av år 2008 är redan över!

Livet är komplicerat just nu :S det är så mycket som man måste komma underfund med. Vad vill jag fortsätta utbilda mig till? är det verkligen det här jag brinner för osv...
Gaaah, va jobbigt  :(  Jag skulle behöva någon som kunde vägleda mig åt rätt håll just nu!

image103





RSS 2.0