Kväller

Här sitter jag en ointressant onsdagskväll och äter jordgubbar och kiwi, dricker förstårs tè också!  Vad gör ni då? Har ni något bättre för er eller?? Hehe, det har ni säkert inte men om ni har det så dela med er ;) Nae, jag ska nog hämta mig ett nagellack nu och bli lite fin....

LYCKODAG
Idag var jag och snygging på stan. Blev en skitsnygg väska som jag bara älskar! Har letat ett tag men inte hittat den där "perfekta" men idag hängde den där för bara 400kr. Sicket kap ^^ hihi.

IMORN... 
blir det IKEA på förmiddagen för min bebbe har ingen plats för sina kläder. Vi måste utöka förrådet lite! Det finns även en hel del papper och annat som vi måste få lite ordning på så det finns flera anledningar till att ett par låder måste införskaffas här =) På eftermiddagen så vet ja inte men det blir kanske att träffa min skitgris josefin och lill kajsa!? En fika blir det troligtvis och om det är fint väder så kanske det blir en promenad i solen =)

NU...
blir det nagellack och ett ansnitt av "The hills" innan man ska nanna sängen. Hoppas min D kommer hem snart och värmer mig men det lär väl dröja någon timme till...

Puss Puss
Nattiii


8 Mars

Inte mycket skrivande här inte! Äsch de har väl inte hänt något intressant eller så kanske ja har hållt det för mig själv ;) Nae men just nu sitter jag på jobbet och hoppas att klockan ska bli 07:00 för då slutar jag. Vill hem och sova men ärligt talat så är jag inte jätte trött ^^ Jag fick två små tabletter (coffeintabl) av sötis innan ja skulle gå hit och jag kan säga att jag har gått på högvarv, haha. Nu känner jag mig mindre pigg men de gjorde susen! Nästa gång får ja nog hålla mig till 1 och inte 2 =)
Nu måste ja sätta fart här igen och inte sitta framför den här burken. Hoppas ni sover gott =)

Puss Puss

RSS 2.0