Hångel Te

Nu har jag säkert köpt hälften av julklapparna som ska inhandlas =) känns väldigt skönt!
Åkte in till stan vid 11.00 och när jag kom in till parkeringen så fanns det inte en enda ledig plats =/ fick åka runt i ca 5 min för att till slut hitta en liten glugg som va till mig...
Först blev det julhandling och sedan gick josefin, kajsa och jag till skafferiet och drack te (A) alltid lika mysigt där!
Nu ser jag på DH och det är ju lika bra som alltid ;)  har även fixat mig en stor kopp med varmt te ( hångel te) som jag köpt idag. Det var väldigt fruktigt och gott! Smaksatt med; arom, tropiska frukter, smultron, grädde samt hjärtströssel (A)

image64




Thaimat

Snart ska vi åka och äta lite mat !  Jag är vrålhungrig nu och det är mitt egna fel för att jag inte ätit något annat än frukost =/
Blev ingen shopping idag så kanske imorgon?
Fixade med badrummet ist och fick hjälp att sätta upp en glashylla =) blev jätte fint (A)

image58
Puss Puss

Äntligen måndag

Nu är man ledig när alla andra börjar jobba igen =/ skulle ju vara trevligt att ha ledigt samtidigt (A) hehe,aja sånt är livet...
I fredas fick jag en förfrågan om ett vikariat =D så nu blir det schema framöver! En tråkigare sak är ju att jag då ska jobba Julafton! Börjar kl 07.00 -11.00 sedan hem en stund under dagen och så tillbaka kl 16.00 - 20.00.
Nyårsafton jobbar man förmiddag så det är ju helt OK.

Imorgon funderar jag på ifall man ska gå upp skapligt tidigt och åka in till stan för att shoppa lite, julklappar och annat nödvändigt.. Hoppas jossan och kajsa har lite tid över så de kan göra mig sällskap =) länge sen man träffades nu =(
På kvällen blir det Thairestaurange med några jobbarkompisar, blir säkert väldigt gott och trevligt =)

Ne nu blir det bums i säng för min del (A)
Puss på den som vill ha en ;)


Julhandla

Åkte in till stan vid 14.00 och när man kom in till parkeringen så var det smockat av bilar, som tur va kunde man klämma in sötnosen iaf ;)
När syrran hade slutat skolan så möttes vi och planeringen var ju då Julhandla, hehe* Blev inte riktigt som man tänkt sig utan det slutade med att man beställde klipptid och färgning (A)
Klockan 16.30 satt jag i stolen med fjärilar i magen. Visste inte riktigt vad jag skulle kunna hitta på för roligt men det slutade med ett resultat som inte direkt va chockartat anorlunda än innan. Tog endå över 2 timmar att fixa till "ruffset"

Jobbdag imorgon! 7-14.45

♥ Goodnight  ♥
Puss

4/12

Inatt har jag drömt mycket underliga drömmar och när jag gör det så vaknar jag alltid upp och är hysteriskt trött. Det konstiga var att i morse så va ja extremt pigg ist och hade igentligen kunnat tagit mig en uppfriskande springtur före start på jobbet kl 07.00. Hihi*
Jobbardagen har varit skapligt lugn och det har inte hänt några större katastrofer utan bara "små" saker.
Måste bara säga att ibland undrar man hur någon kan bli utbildad sjuksköterska utan att kunna hantera saker på rätt sätt!? Till och med jag vet hur man ska hantera situationen. Ja vill inte antyda mig så väldigt duktig men ja har de kunskaper en Undersköterska ska ha iaf !
Efter jobbet så åkte jag ner till banken och skaffade mig en sån där dosa till internetbanken. Avslutade ett konto och förde över pengarna till ett annat. Nu har jag "städat" bland mina pengar (A) hehe*
Imorgon blir det Julklappsshopping med syrran =)

Ögonen bär på stora hemligheter

image56


Mörker & Regn

Natten har varit så mysig! Har varit vaken en hel del för att bara njuta av ljudet till regnet. Plåttaket gör att det smattrar så skönt och det bästa är att mitt rum ligger på övervåningen (A)


Mina planer för idag blev inte som jag tänkt mig. Igentligen skulle jag tagit bilen och brummat in till stan för att julhandla. Eftersom att jag hatar att stressa så blev det inget när mamma sa att ja var tvungen att komma hem med bilen till kl 17.00 då bella (hunden) skulle skjussas till brorsan. Varför inte låta henne sitta på skinnsäterna i den bilen som finns hemma? hehe, de gör väl inget? men men det får väl bli julklappar på onsdag om jag orkar =)
Min enda lediga dag under veckan....

Pratade med Jossan förut i telefonen och skickade söta bilder på Kajsa via msn =) Redigerade några och de blev gudomligt söta! Visst var de fina innan men de vart änu finare efteråt. Kajsa har blivit så stark i nacken och är med i allt som händer runt omkring, så roligt att se =)

image46


Syrrans födelsedag

Måste ju skriva och berätta om fredagen då det var PARTY för syrran som fyllde 20år =)
Vi käkade mat, spelade roliga spel och sjöng kareoke.
Det ena spelet hette "våghals"  el om det var "sanning och konsekvens" fast vi körde bara med "konka" hihi*
Emelie ringer;
- Pizzeria X
- Hej! Jag undrar om ni har pizza med skinka, tomat, champinjoner, lök, apa och ruccolosallad?
- Nej tyvärr vi har ingen ruccolo, bara isbergssallad.
- Så ni har apa?
- Asså nej... Men eh.. Jag fixar för din skull!
(Vi tjejer försöker att inte skratta ihjäl oss)
- Okej, men jag vill ha ruccolosallad, så jag får ringa en annan pizzeria.
- Okej det är lugnt tjejen!

Haha, gud va roligt det var men ibland får man väl busa till de lite?

  

 




image52


PUSS & KRAM ;)

RSS 2.0