30/6 Måndag

Den här lediga dagen var välbehövlig och imorse sov jag till halv 12 ^^
Idag har jag varit in till stan med mamma för att hon skulle ta ett nytt foto till körkortet. Efter det blev det lite shopping =)



Idag har jag även fått hem mina nya undersköterskegrejer






29/6 Söndag

Yes! Imorn är jag ledig =)


Helgen har gått ganska snabbt även fast man jobbat =)


Nu blir det att gosa med kuddarna!

PUSS


28/6 Lördag

Uj va seg man var imorse när man skulle upp (A) blev väl 5 timmars sömn inatt men det var d värt! Såg på en Rysare " 30 DAYS OF NIGHT" med D igårkväll sen när den vara slut så blev det lite prat och så plötsligt var klockan ganska mycket för min del eftersom att ja skulle gå upp 05.45, hehe. Började jobba kl 6.45 imorse och sen så har ja jobbat till 16.15.
Efter jobbet gick mamma och ja till kyrkogården och hälsade på mormor och morfar och gav dem gula rosor. Sen under kvällen så har det blivit lite matlagning och för bara en liten stund sen så kom vi hem ifrån en kvällspromenad =)




Nu är jag ganska trött så ska sätta igång en film och halvsova här i soffan!
PUSS

27/6 Fredag

Min lediga dag den här veckan!
Jag vaknade av att mobilen ringde och när ja svarade så var det helt tyst, hmm vem kunde det vara? hehe.. Det var mitt lilla gudbarn Kajsa ;) Vid 12 tiden så kom de hit och vi har bara haft det lugnt och skönt på baksidan.






Min tossa ;)

26/6 Torsdag

Här sitter en jossan som är ganska trött ikväll. Imorse höll ja på att försova mig men som tur va så vaknade ja efter att ha somnat om i 10 minuter =) usch för att få ett samtal ifrån jobbet  och de säger "godmorgon lilla söta jossan, nu har du allt försovit dig" hehe det har ju hänt en gång förut (A) eller det var ett missförstånd den gången!

Lite sånt och gott ifrån midsommras?


Bilen packad och klar. Vi fick knappt igen luckan men med lite skicklighet så går allt ;) Även inne i bilen så var det fullt med ölplattor, vin, sprit, godis, kuddar, täcke, filtar och 5 sköna människor


Snygga svullo bilder. Alla fick godishalsband av E.P


Äntligen på den där bron som tar oss över till partyön


Vårat lilla krypin, 3 tält + partytält och bil. Får ju inte glömma "bebbekylaresprit" som dock gick sönder efter bara några timmar.. Där badades det tillsammans med ölen ;)



I`M A SEXSYMBOL


Herden!


En Shot?


hehe, vad säger man?


Dessa 2 killar säger ja bara ;) persikor, tomater och hela jävla skiten!



Svarttaxi med garage


Godmorgon ^^




Yäää, så sexigt gult och blått


Midsommarstång



GODNATT!
PUSS & KRAM

24/6 Tisdag


Hej!
Visste ni att det bara är 6 månader kvar tills Julafton? hihi, sånt går jag och tänker på när ja jobbar ^^

Min dag har varit lugn och under förmiddagen så hände det inte särskilt mycket. Jag började jobba vid 13.15 och skulle ha slutat vid 21.00 men det blev att jobba över en kvart pga lite tråkigheter som hände den sista timmen. Imorn ska ja jobba samma tid som idag så då får ja sovmorgon vilket ja kan behöva för att min hals är lite jobbig. Den svullnar igen på natten så ja inte kan andas så bra =/ vet inte vad det kan vara men det är väl vanligt "halsont" som går över.

Från halsont till drömmar! Jag har hur konstiga drömmar som helst just nu. Ibland undrar jag ifall de har någon mening eller betydelse? Har de det? Jag har vissa perioder då ja drömmer konstigt och det är nästan lite synd att man inte kan spela in dem för då skulle det kunna bli riktigt bra filmer! Kanske är tur endå att man inte kan det för om folk skulle veta vad ja drömde så skulle de väl tro att ja var knäpp eller nått ibland (A)

Har ni tänkt på att när man försöker fånga/komma ihåg sina drömmar så försvinner de till viss del. Man kommer först ihåg dem men sedan flyger de iväg mellan fingrarna typ. Det är lixom svårt att greppa tag i dem så att de kan stanna kvar i minnet. Ibland kommer man ihåg dem väldigt starkt men efter ett tag så suddas de ut lika snabbt! Det är som två världar som bara ska visa sig för varandra men samtidigt inte vill överföra information till den andra =/ Ibland så kommer jag ihåg en hel del men inte mycket. Vissa drömmar sitter fastspikade i mitt minne men samtidigt så vet jag att det är ju endå långt ifrån den värklighet som utspelas i drömmen... Så svårt att förklara men visst är det underbart med drömmar =)

Hjärnan är ca 10% mer aktiv under drömperioden än under vaken tid! Visste ni det?





23/6 Måndag

Sliten efter midsommarfirandet på öland! Hehe ;)
Tänkte skriva om det imorn men får se om ja hinner och orkar

Idag har ja jobbat och under kvällen så har ja kört ett antal mil. Ja åkte fel 1 gång när ja skulle till Dunder och så åkte ja åt fel håll när ja skulle hem också =/ det va mobilen ja skulle dit för att hämta. Nu har jag min älskling här men det blev en lång biltur för att få tag på den ^^ så det kan gå när man heter Josefin
Nattinatt


17/6 Tisdag

08.15 ringde ja vårdcentralen och ja fick en tid kl 10.30. Fixade till mig och åkte ner... Fick träffa en doktor och han lyssnade på mina lungor och sa att det va inte lunginflammation =) Ja sa ifrån om ett crp för även om det visade att ja hade något i kroppen så kan man ju inte göra så värst mycket och ja är inte så pigg på att käka pencelin när ja ska bort över midsommar ^^
Under dagen så har Martina och jag dragit runt på stan och först så tog vi en tripp till systemet och fixade dricka tills helgen. Det blev endel och ja vet inte om allt är så super gott men man måste ju testa ;) Martina och jag har även de sötaste vattenflaskorna som vi ska ha våran dricka i (A) Ist för att spilla så blir det super med dessa små sötnosar i handen ( bild kommer senare)


Vi ska vara rädda om varandra - om vår vänskap, våra möten i visor, i ord och tankar, även de outtalade, det knappt medvetna i ett stråkdrag, i ett hjärteslag, i en trasig värld

Vi ska vara rädda om varandra - rädda om livet, det icke födda, det sköra livet som ska blomma en sommarmorgon

och lägga sin krans

på vår längtans dolda gravar


Vi ska vara rädda

om varandra!
 






16/6 Måndag


Gokväll!
Dagen min har varit ganska lugn. Gick upp skapligt tidigt 09.00 för att ta mig en dusch. Ja kände mig inte direkt utsövd men vem orkar stressa på morgonen? Ja hatar att göra det! Vid halv tolv så satte ja mig i bilen och brummade in till stan för att vid tolv så hade ja tid hos frissan. En snabbis där och sedan mötte ja upp jossan och kajsa. Blev en fika och lite prat i kupolen =) Kom sedan hem runt två tiden och då kände ja mig ganska trött så bestämde mig för att ta en liten sovstund. Den var väl behövd!
Tråkigt nog så måste ja ringa vårdcentralen imorgon och fråga om ja kan få en tid där. Ja har tryck i bröstet och svårt att andas så nu funderar ja på om det kan vara lunginflammation? Vill inte bli sjuk tills vi ska dra till öland och ha skoj men det är nog ingen fara =)




OM DU VÄRMER Om du värmer mina händer, tycker jag om dig Om du värmer mina fötter, tycker jag om dig Om du värmer min själ, älskar jag dig


Godnatt


15/6 Söndag

Hoppas alla haft en bra helg! Jag har bara jobbat under helgen vilket är vääääldigt ovanligt ;)

Ikväll har vi träffats alla som ska till öland under midsommar. Vi skulle planera lite och det gick ju super bra ^^
Vad ska ni göra? Något spännande, roligt? Aja hoppas ni får det toppen!


I give this heart to every person that I love



Ja har nyss suttit och pratat med en person som bara växer i mina ögon!

Nu blir det sängen för ja är så himla trött!
Godnatt
PUSSPUSS 




13/6 Fredag

Hejhej!
Idag har jag jobbat och det va jätte roligt för ja och en annan tjej tokade oss ganska mycket på slutet så vi fick kramp i våra magar av allt skratt ^^
När ja kom hem så tog det bara ca 30 min tills ja fick besök av mitt älskade gudbarn och mamma jossan och pappa henrik. Det busades ordentligt med kajsa och vi stoppade legogubbarnas huvuden i munnen SMASKIGT!

Ikväll blir det bowling med Dunder och Emelie ;) haha man är ju bäst!!!

Gårdagen
Resan till stockholm gick super och vi var nere på bara 1 h och 50 min. Det blev en ganska mysig dag och allt gick som det skulle ( Tror jag ) hehe jorå det gjorde det nästan!


En bild ifrån igår! Syns den lilla motorbåten? Den skulle ja vilja ha!

11/6 Onsdag

Vart är solen? När ska den komma tillbaka? Den kommer väl till midsommar? Ja hoppas det! Någon som vet?

Idag har jag varit duktig och städat bort massa gammla papper och annat skit som legat lite här och där. Jag är inte klar än men ja får väl ta en dag snart igen så ja blir helt färdig! Usch va svårt det är när man måste kasta vissa saker! Ja får nästan blunda och slänga det i påsen eller så får ja ta sönder det så ja inte kan spara det ^^

Idag har ja även lagat spagetti och köttfärsås för första gången i mitt liv ensam! Haha det blev riktigt gott ska ni veta ;) stolt över mig själv! Under dagen gjorde ja även en smoothie innehållande massvis med jordgubbar (frysta), Loka (smultron Citron) och mjölk. Det låter kanske inte så gott men det var mumsigt mumsigt



Imorgon ska syrran och ja ta bilen till stockholm! Ja ska göra en hemlis så därför kan ja inte skriva vad det är ^^ Ja är lite nervös eller ganska mycket ska ja väl säga!

Love U sis




Sverige

WOHOOO

SVERIGE SVERIGE SVERIGE

2- 0

1 steg närmre EM-GULD




10/6 Tisdag

Haha vilket sommarväder vi har, man blåser ju snart bort!

Vad gjorde ni i helgen? Själv så åkte jag, karolina (syrran) Jennie och teddy till landet. Vi åkte ner dit i torsdas kväll och det första vi gjorde va att börja grilla ^^

Fredagen började med frulle i morgonsolen och efter det tog vi bilen till stranden som låg 10 min bort. Där blev det solning och bad i ett antal timmar. När vi sedan kommit hem på kvällen så bytte vi om och drog vidare in till hamnen i valdersmarsvik. Där åt vi glass och gick längs bryggan bland segelbåtarna =)
När vi blivit mätta av glassen så åkte vi tillbaka till stugan och grillade, drack vin, spelade spel och åt onyttigt. Ja kan säga att det va riiiktigt gott ;) Jordgubbar doppade i chocklad..... hehe

Lördagen bjöd på bad och solning  men sedan tog syrran och ja bilen hem igen.

Tack tjejer för en mysig helg!








Teddy badar för första gången!




        








En bildserie!
Hehe ja tror att ja förlorade även fast det såg lovande ut på 2a bilden ;)


4/6 Onsdag

Gokväll sötisar! Har ni haft en bra dag? Min har varit lite små jobbig. Började med att bemanningen på jobbet var på tok för lite och man fick jobba ihjäl sig. Inte roligt alls plus att man inte mår super i kroppen för tillfället. Nej nu ska ja inte klaga mer för dagen har för övrigt varit underbar med solsken =) älskar solen den gör mig glad!
Under kvällen så kom jossan,henrik och kajsa förbi och hämtade sin lille bil som jag tagit hand om när de varit bortresta. Nu är de hemma och det känns skönt att inte ha de allt för långt borta  ^^

Ikväll har jag ätit jordgubbskräm som mamma gjort *Mumsigt* hon jobbar kväll så ja fick äta den ensam =( Bella gjorde mig förstårs sällskap så helt ensam var ja inte



Nej nu måste ja packa för ja ska iväg direkt efter jobbet imorn =) Jennie syrran och jag ska till landet där jennie och hennes familj har sin stuga. Det kommer bli bad och solning + mycket mys! Kommer hem på lördag igen....

PUSS & KRAM


2/6 Måndag

Sitter här och tänker på skola. Visst ja har gjort det hur länge som helst men ja måste ta tag i det NU ordentligt och inte låta mig bli gammal och gråhårig innan ja kommit fram till något. Pengar har en stor betydelse i det här fallet men man får väl helt enkelt ta en banklån! Ja vill verkligen bli Spa och hudterapeut och det SKA ja bli!
Skolan ja prioriterar mest är Gilda skolan i Malmö och den ska tydligen vara den tuffaste och hårdaste utbildningen utav Gilda, Elisabeth och privata i sthlm. Tidiga elever skriver att lärarna är stenhårda gällande allt och att det nästan kan gå över styr enligt många men som de sedan skriver är att man blir ju självklart en hudterapeut i toppklass. Är det inte så att man vill ha det bästa? Ja vill det ;) hehe

Eftersom att ja nu vill ta tag i det här med skola så pratar ja ju med mina föräldrar om tips och hur ja ska göra med pengar och så... Ja kan ju säga så att mamma är den som förstår och pappa bryr sig bara i att ja kommer bo så långt borta och att ja inte kommer vara hemma och få mat på bordet typ. Visst det kommer bli jobbigt att åka ifrån alla men ja måste göra det för min skull och ja kommer nog ha fullt upp under detta år!

 
Liljan i deras logga!


2/6 Måndag

Har legat ute i solen en hel del under dagen och lyssnat på musik. Den här låten spelades några gånger men även många andra bra låtar!



Hoppas alla haft en underbar dag!

1/6 Söndag

Nu är den underbara helgen över *snyft*
Som sagt så blev det en lyckad helg tillsammans med skåningarna och mina fina små flickor. Förfest i skåningarnas lägenhet och sedan vidare till palace.

Fösfesten bjöd på:
Spaniens bidrag i Eurovision ^^
Skånska
Ögongodis ;)
Goda/vidriga drinkar
och många sköna skratt

Palace:
Vick på rumpan
Black Jack
shot "flatline" som söta Ola bjöd martina och mig på! HOT HOT HOT fy fan va starkt! Det blev några glas vatten efter den. Inte bra att ha tabasco i ;)


Kolla in våra snygga miner, hehe


Tss ^^ ja vet inte vad som hände här men roligt var det tydligen


 



Hmm, vad har hänt här? För mycket av det goda? Neeee


Här är de små skånska pojkarna ;)


Ola! Han som var så snäll och gullig att han bjöd på flatline



GODNATT




RSS 2.0